FARVER

MICROCEMENT FARVER

Med vores microcement kan vi skabe præcis den farve, I leder efter. Både Forcrete og Luna findes i en række standardfarver. Hvis I ikke finder en farve, I kan lide i vores normale sortiment, kan vi bestille en valgfri farvekode i Ral/Ncs direkte fra fabrikken. Så at finde en passende farve er aldrig et problem.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at billederne her kun er referencebilleder. Afhængigt af hvilken skærm, lysstyrke osv. I har, vil farverne opleves forskelligt. Derfor anbefaler vi altid, at I ser større prøver, inden I beslutter jer for hvilken farve og struktur, I ønsker. Vi anbefaler, at I ser lidt større prøver i forbindelse med et større projekt, da det giver jer et bedre indtryk af både farve og struktur. Dette kan vores samarbejdspartnere hjælpe jer med, I finder vores samarbejdspartnere under “find applicator” her på hjemmesiden.

Vores samarbejdspartnere har referenceprojekter eller prøver, der normalt er tilstrækkelige til at danne et billede af materialet. Vi sender ikke prøver til private, da det som nævnt ovenfor ikke giver et korrekt indtryk af materialet. Som arkitekt eller indretningsarkitekt forstår vi, at I har brug for prøver af materialet. Kontakt os, så hjælper vi jer med det.

FARVER

Vi har cirka 30 standardfarver med Forcrete. Har I en farvekode, I gerne vil matche? Ingen problem, vi kan bestille den ønskede farvekode fra fabrikken.

Forcrete-microcement-feather1

Feather 1

Forcrete-microcement-feather2

Feather 2

Forcrete-microcement-feather3

Feather 3

Forcrete-microcement-fossil1

Fossil 1

Forcrete-microcement-fossil2

Fossil 2

Forcrete-microcement-fossil3

Fossil 3

Forcrete-microcement-smoke1

Smoke 1

Forcrete-microcement-smoke2

Smoke 2

Forcrete-microcement-smoke3

Smoke 3

Forcrete-microcement-wolf1

Wolf 1

Forcrete-microcement-wolf2

Wolf 2

Wolf 3

Wolf 3

Forcrete-microcement-Pearl

Pearl

Forcrete-microcement-Pistachio

Pistachio

Forcrete-microcement-seaweed

Seaweed

Forcrete-microcement-midnight

Midnight

MICROCEMENT STRUKTURER

Med vores forskellige typer af microcement kan vi skabe alt fra en glat og blød overflade til en grov og rustik fornemmelse. Til badeværelser, gulve og bordplader anbefaler vi Forcrete i Grov, Medium eller Glat, afhængigt af om I ønsker lidt eller meget struktur i det endelige resultat. På større gulvarealer er Trowel X en populær finish, hvor I kan opnå en overflade, der ligner poleret beton, og som kun bygger 2-3 mm op.

Hvis I ønsker at skabe mere struktur og en mere rå fornemmelse, kan I vælge Luna Earthplaster, en ler-baseret og helt naturlig produkt. Dens opbygning og struktur gør, at den ikke egner sig til badeværelser eller gulve, kun dekorative overflader. Hvis I ønsker en lidt finere, men stadig holdbar finish i forhold til Earthplaster, så vælger I Rockplaster. Dette er en utroligt brugervenlig produkt, der gør det muligt at skabe store vægarealer på relativt kort tid.

OVERFLADEBEHANDLINGER FOR MICROCEMENT

Der er flere forskellige overfladebehandlinger at vælge imellem. Da microcement er et porøst materiale, er det nødvendigt at forsegle porerne for at beskytte materialet mod snavs og pletter. For at beskytte microcementen anvender vi forskellige overfladebehandlinger. Vi bruger normalt en af vores 2-komponents lakker for at opnå den bedst mulige beskyttelse. Hvis overfladen kun skal bruges som dekorativ, kan den også behandles med voks eller vores 1-komponents lak Monoseal. Vi anbefaler dog ikke voks som beskyttelse på overflader, der udsættes for væsker eller slid.

Valg af overfladebehandling vil ændre farven en smule. Når I vælger farve, skal den overflade I arbejder med være behandlet med samme lak som den, I vil bruge til jeres projekt.

VANDBASEREDE 2-KOMPONENTS PU-LAKKER

Vores mest almindelige overfladebehandling til alle indendørs overflader, en mat polyuretanlak.

MONOSEAL

Bruges kun sammen med Forcretes produkter og skal poleres. Den giver en naturlig ubehandlet følelse, når lyset falder rigtigt, får I fornemmelsen af poleret beton. Med materialet Trowel X på gulve skaber vi en overflade, der er identisk med poleret beton.

ÖVRIG INFORMATION OM FÄRGER OCH SEALERS

Nej, vores pigment falmer ikke synligt, uanset om de bruges indendørs eller udendørs. Hvis I har et tæppe eller lignende liggende på overfladen, kan der med tiden opstå farveforskelle, ligesom det kan ske med alle materialer.

Ja, det er muligt at bruge flere farver på samme overflade. Dette gør det også muligt at lave forskellige mønstre og logoer, det kan endda gøres efterfølgende på en færdig overflade.

Forcrete microcement er 100% vandtæt. Med Forcrete får du en mere holdbar og slidstærk cement.

En traditionel microcement er i sig selv ikke vandtæt; kun forseglingen beskytter cementen mod vand. Hvis forseglingen bliver ridset eller beskadiget, kan der opstå problemer med misfarvning af forseglingen. Brug Forcrete for at undgå disse problemer. Når man renoverer et badeværelse fra bunden, skal der udføres samme forberedelse som ved påføring af fliser. Microcementen bør ikke betragtes som en godkendt vandtætning. Vi anbefaler Kiiltos produkter, da de godkender microcement.

Microcement kan uden problemer påføres i badeværelser. I vaske, badekar osv. er det ikke nødvendigt at bruge folie, men badeværelset skal altid være forseglet med folie.