MICROCEMENT PRISER

HVAD KOSTER MICROCEMENT?

Prisen på microcement varierer meget afhængigt af størrelse, eksisterende overflade, hvilken overflade der skal beklædes, valg af materiale osv. Herunder vil vi forsøge at gennemgå nogle faktorer, der påvirker prisen.

FORBEREDELSE

Microcementen har en tykkelse på kun et par millimeter. Afhængigt af hvor meget forarbejde der er nødvendigt, kan dette påvirke prisen. Med Forcrete behøver man ikke først fylde fugerne. Når vi skriver priseksempler nedenfor, er det baseret på dette.

OVERFLADER

Da man kan bruge større slibemaskiner på store gulve, er priserne lavere pr. kvadratmeter end for andre overflader. Et badeværelse eller en bordplade vil derfor koste mere pr. kvadratmeter end et gulv. På vægge uden for et badeværelse kan man bruge vores “Luna Plaster” produkter og dermed få en pris, der er lavere end de fleste typer af microcement.

På grund af tørretiderne bliver små områder på mindre end ca. 10 m2 meget ineffektive, hvilket gør dem svære at prissætte. Medmindre håndværkeren har et andet projekt hos kunden eller i dens umiddelbare nærhed, kan det være svært at kombinere de mindre opgaver med et andet projekt. Derfor bliver prisen på små områder ofte højere end kunden forventer. Områder over ca. 10-15 m2 plejer at kunne få en god pris.

MATERIALE

Prisen på microcement varierer afhængigt af valget af produkt. Til dekorative vægge kan vi tilbyde Luna Plaster, disse produkter er ekstremt hurtige at påføre, hvilket gør dem meget prisvenlige. I badeværelser og på gulve bruger vi Forcrete, som er en dyrere, men mere holdbar variant af microcement. En traditionel microcement vil normalt være billigere, men mere skrøbelig og efter vores mening mindre eksklusiv end Forcrete.

Udfyld dine mål i vores enkle tilbudsformular og få en omtrentlig pris på dit mikrocementprojekt med det samme. Det tager kun et par minutter og er ikke bindende. Den er udviklet, så du som kunde kan få en idé om, hvad dit drømmebadeværelse, gulv, bordplade eller en anden overflade kan koste. Har du ikke præcise mål, kan du naturligvis angive omtrentlige mål for at få en skønnet pris.

PRIS MICROCEMENT

Prisexempel:

Nedenfor ser du nogle priseksempler på forskellige mikrocementoverflader. Prisen for mikrocement varierer meget fra projekt til projekt, så disse skal kun betragtes som et skøn. Priserne nedenfor inkluderer både materiale og arbejde, inklusive moms. Prøv gerne tilbudsformularen for at få en omtrentlig pris for jeres projekt. Tilbuddet er gratis, og I får hurtigt og nemt en idé om, hvad prisen kan blive for jeres mikrocementprojekt.

BEMÆRK – For områder under 10 m2, der ikke er en bordplade, anbefaler vi, at I henvender jer direkte til en af vores partnere. Skabelonen og kvadratmeterpriserne nedenfor vil ikke passe godt til så små områder.

 
Microcement Badrum dusch 14

PRIS MICROCEMENT GULV

Prisen pr. kvadratmeter for gulve ligger mellem 1100 kr – 2400 kr/m2 inkl. moms. 1100 kr svarer til et gulv på ca. 100 m2 eller mere, mens 2400 kr gælder for et gulv på omkring 15 m2. Prisen er baseret på økonomi-varianten uden net, på en jævn overflade klar til påføring af microcement. Ved påføring på mindre områder er priserne pr. m2 højere end angivet ovenfor. Gulvområder uden lister, flere små områder eller en avanceret planløsning er andre faktorer, der påvirker priserne.

Læs mere om mikrocementgulve her.

Microcement Badrum dusch 15

PRIS MICROCEMENT BADEVÆRELSE

Omkostningerne for microcement i et gennemsnitligt badeværelse ligger normalt mellem 1300-1600 kr/m2 inkl. moms og med mulighed for skattefradrag. Prisen er baseret på en jævn overflade, klar til påføring af microcement. Ved påføring i badeværelser er der normalt ekstra forberedelsesarbejde såsom fjernelse af silikone/spartelmasse fra fuger osv. Forberedelsesarbejdet varierer meget fra projekt til projekt og er svært at estimere. Priserne for påføring på små områder kan være højere end ovenfor nævnt.

Læs mere om mikrocementbadeværelser her.

Grå microcement bänkskiva och väggar i kökshörn

PRIS PÅ MICROCEMENT BORDPLADER, MØBLER MM.

Prisen pr. løbende meter bænkplade er ca. 3500 kr./lm inkl. moms, for en lang bænkplade. Dette inkluderer både materialer og arbejdskraft. Bænkplader, der er kortere end 5-6 meter, vil have en højere pris pr. løbende meter end nævnt ovenfor, da de tager næsten lige så lang tid at færdiggøre. Bænkplader er ikke så tidsmæssigt effektive at lave, hvilket gør prisen relativt høj pr. løbende meter. Hvis en bænkplade laves i forbindelse med et badeværelse eller andre områder, bliver prisen betydeligt billigere pr. løbende meter.

Kostnad microcement vägg

PRIS MICROCEMENT VÆGGE

På dekorative vægge anbefaler vi Luna Rockplaster eller Earthplaster. Disse produkter er designet til hurtig påføring med et naturligt finish. Med Lunas produkter kan vi skabe store vægge til mellem 650-750 kr./m2 inkl. moms. Prisen er baseret på, at overfladen er jævn og klar til mikrocementen. Ved påføring på små områder, nicheområder, hjørner osv. kan priserne være højere end ovenfor nævnt.

Læs mere om mikrocement på vægge her.

TILBUDSFORSPØRGSEL

Vil du have et tilbud på dit projekt? Prøv vores tilbudsformular for at få en omtrentlig pris med det samme.

Ønsker du en mere præcis prisberegning eller vil komme i kontakt med en af vores certificerede påførere? Så kontakt en af vores påførere under “find en påfører” på hjemmesiden.

Har I andre spørgsmål vedrørende jeres projekt eller har I et større projekt, I har brug for hjælp til? Udfyld formularen, vedhæft gerne mål og eventuelt et billede, så kan vi hjælpe jer hurtigere.

Det afhænger af anvendelsesområdet, valg af produkt og ønsket finish. Små områder (under 10 m2) bliver ofte meget dyre pr. kvadratmeter. Derfor udføres disse områder ofte i forbindelse med andre typer renoveringer.

Ved anvendelse i et eksisterende badeværelse koster et badeværelse med mikrocement ofte omkring 1/3 – 1/2 prisen i forhold til at rive hele badeværelset ud og genopbygge det fra bunden. Det er ikke arbejdet og cementen, der gør mikrocementen billig, men at man sparer alle udgifterne ved at rive og genopbygge badeværelset og alt, hvad det indebærer. Hvis man renoverer badeværelset fra bunden og stadig ønsker at bruge mikrocement, vil prisen ligge i den højere ende, da man ikke sparer på alt det omkringliggende.