ANVENDELSESOMRÅDER

OFFENTLIGE MILJØER

Forcrete Microcement skaber vi store, sømløse overflader med utrolig slidstyrke. Alt dette uden at gå på kompromis med udseendet. Konkurrenter med tilsvarende styrke vil ikke kunne måle sig med udseendet fra Forcrete. Vi sender gerne prøver, så I kan føle og se vores produkter.

En stor fordel ved Forcrete er, at vi kan skabe præcis den farve, I ønsker, både på gulve og vægge. Dette gør det muligt at matche jeres virksomheds image og farvevalg.

På gulvene får I et utroligt slidstærkt produkt, som derefter kan matches med en dekorativ og mere økonomisk vægprodukt.

På væggene anbefaler vi Luna Rockplaster, som er en meget tidsbesparende og dermed økonomisk løsning. Dette uden at gå på kompromis med udseendet. Foretrækker I Forcretes udseende også på væggene, er det også muligt, men det kræver flere trin og bliver derfor også dyrere.

På gulvet i en offentlig miljø anbefales Microquartz Coarse eller Trowel X som slutfinish. Disse giver en meget naturlig udseende med en stenhård finish.

Vi har lakker, der passer til alle miljøer, I kan vælge mellem en poleret betonoverflade eller en mat finish.

TRAPPER

Med microcement er begrænsningerne få. Byg en trappe i krydsfinér og få en helt unik design, som ikke kan bygges med almindelig beton.

Vi har beklædt mange eksisterende trapper, der er bygget af massivt træ, med microcement. Desværre skal man være opmærksom på, at der er en risiko for, at microcementen kan revne på grund af bevægelsen i træet. Det er ekstremt sjældent, men det kan ske, derfor fraråder vi denne løsning.

Trapper opbygges bedst af MDF, krydsfinér eller beton og beklædes derefter med microcement for at opnå den rette finish.

Alle Forcretes produkter kan anvendes i indendørs trapper. Til udendørs trapper anbefaler vi Microbase XT eller Coarse for bedre skridsikkerhed.

Microcement trappa desig

MICROCEMENT UDENDØRS

Vi får ofte spørgsmålet om det er muligt at lægge microcement udendørs. Svaret er ja, med Forcrete fungerer det fint, men klimaet i Skandinavien gør det lidt kompliceret at påføre. Forcrete er 100% tæt og tåler vand, når det er tørt, men inden det er helt tørt, må det ikke udsættes for vand. Dette kan gøre det kompliceret i vores klima. Små områder, der kan dækkes eller stå under tag under påføring, er ingen problemer i de varme måneder.

Når materialet er blevet lakket og hærdet, er der ingen problemer med at have Forcrete udendørs. Man skal dog forstå, at ligesom med klinker, præget beton eller lignende, vil det slide og blive snavset med tiden, hvis det ikke vedligeholdes/rengøres.

Vi anbefaler en af vores grovere produkter som Microbase XT eller Microquartz Coarse som slutbehandling, hvis man skal gå på overfladen. Til udendørs køkkener eller andre lodrette overflader fungerer alle Forcretes microcementer fint.

kurs scaled 1

MICROCENENT MØBLER

Microcement kan påføres de fleste typer underlag som sten, MDF, laminat, beton, gips osv. Vi anbefaler ikke at påføre det på massivt træ, da det udvider og trækker sig sammen med luftfugtigheden.

Dets gode vedhæftning og alsidige udseende har gjort det populært til at skabe unikke borde, vaske, bordplader, kunstværker osv. For overflader der ikke vil blive udsat for slitage, kan man relativt let skabe et møbel eller kunstværk med Rockplaster.

Overflader der vil blive udsat for mindre stød, tallerkener osv., anbefaler vi at man bruger et af produkterne fra Forcretes serie.

Oppenspis microcement corten

VANLIGA FRÅGOR OM MICROCEMENT

Ja, det er muligt at lægge microcement i en restaurant. Restauranter bliver typisk rengjort oftere end mange andre miljøer, så pletter, der sidder for længe, er derfor ikke et problem. Dette gælder også for bordplader og borde i en restaurant. Vi anbefaler dog ikke at bruge microcement inde i det grove køkken; her er det bedre med almindelig epoxy.