OM OS

Vi hos Designcement har sandsynligvis Skandinaviens største netværk af certificerede applikatører. Vi har over 500 certificerede partnere i Sverige, Danmark og snart også i Finland. Takket være vores store netværk kan vi eller en af vores partnere udføre opgaver i alle størrelser i hele Skandinavien.

Vi påfører, distribuerer og uddanner virksomheder i brugen af Forcrete, markedets mest stilfulde og efter vores mening også bedste microcement. Vi har fokus på konstant at udvikle os selv, vores produkter og dermed også vores applikatører. Efter mange år i microcement branchen har vi testet forskellige typer af microcementer, alt for at finde den bedste.

En traditionel microcement er et meget godt produkt, men desværre kommer den med mange ulemper. Vi har søgt, testet og deltaget i forskellige kurser for at finde det bedste produkt. Ingen traditionel microcement tåler vand, hvilket betyder, at de alle har samme problem. De bliver misfarvede, hvis de kommer i kontakt med vand, dvs. en beskadiget lak eller vand nedefra vil medføre en permanent misfarvning. Dette er efter vores mening en stor ulempe, som vi ønskede at finde en løsning på.

For at undgå dette testede vi de færdigblandede varianter, der skulle tåle vand og dermed ikke blive misfarvede, hvis lakken beskadiges. Disse er baseret på plast og mineraler, hvilket desværre ofte gør dem meget plastiske i udseendet. Desværre lever få af dem op til, hvad de lover, da microcementen bliver porøs og svag, selvom den ikke misfarves.

Efter mange års besøg på fabrikker, kurser, prøvepakker osv. kom vi i kontakt med Forcrete. Vi blev straks fanget af både udseendet og dens styrke, det var som intet, vi tidligere havde stødt på. Med Forcrete microcement fik vi et produkt, der efter vores mening ser mere naturligt ud end en traditionel microcement, samtidig med at den tåler mere end både en traditionel og færdigblandet microcement.

Microcementen er et materiale, der ikke minder om noget “traditionelt” byggemateriale. For at give vores kunder det, de ønsker, sælger vi derfor kun microcement til virksomheder, der har deltaget i et kursus sammen med os og/eller Forcrete. På den måde håber vi også at fjerne useriøse aktører fra markedet. Vi værner meget om at opretholde høj kvalitet, ikke kun på vores produkter, men også på vores service og kundekontakt. Alt sammen for at du som kunde skal føle dig tryg gennem hele dit projekt, når du vælger at benytte os hos Designcement.

/Tomas

karta 2

FØLG OS PÅ INSTAGRAM!

DESIGNCEMENT SYD AB

Høstbruksvægen 12d

22660 Lund

Telefon:

Hvis din henvendelse vedrører et job, du gerne vil have udført, bedes du kontakte en af vores partnere direkte for hurtigere betjening. Du kan finde din lokale applikatør under “find-applicator” ovenfor. Kan du ikke finde en partner i dit område? Send da en e-mail til en af nedenstående e-mails, så hjælper vi dig hurtigst muligt derfra.

Er du arkitekt, byggeleder eller har spørgsmål om kurser?

Kontakt: Tomas Martinsson: +4610-3447470

E-mail:

Spørgsmål om applikatører, partnere, priser osv. –

info@designcement.se

Spørgsmål om samarbejde, kurser, større projekter osv. –

Tomas.Martinsson@designcement.se

 

KONTAKT