MICROCEMENT GULV

Microcementgulve bliver mere og mere populære og begynder at erstatte betongulve. Dets styrke, fleksibilitet og sømløse opbygning gør det til et meget populært valg for designgulve. Microcement giver en rå, naturlig betonfornemmelse, da der ikke er nogen samlinger, og overfladen er let at rengøre og vedligeholde. Vi kan skabe designgulve med valgfri farve, struktur og glans.

Designcement har flere forskellige typer af microcementer til gulve, hver med deres specielle styrker og egenskaber. Vores brede udvalg af farver, strukturer og overfladebehandlinger gør det muligt at skabe unikke betongulve, der passer præcis til dig.

Forcrete er specielt udviklet til omgivelser med ekstra hård belastning. I dette produkt har vi kombineret den fremragende ydeevne fra vores microcement med den ekstreme hårdhed fra epoxi. I modsætning til traditionel microcement kan overfladen også glattes med maskine for at opnå en overflade næsten identisk med poleret beton. Resultatet er en sømløs belægning med meget høj ydeevne og modstandsdygtighed over for slid, væsker og høj trafik.

HVAD KOSTER ET MICROCEMENT GULV?

Prisen på et mikrocementgulv afhænger af valg af produkt, størrelse, eksisterende underlag og planlægning. Store områder kan optimeres mere end små, derfor bliver små områder meget dyrere pr. kvadratmeter. Layoutet påvirker også prisen; for at opnå en sømløs overflade kræves flere applikatorer i et hus med flere rum end på en stor firkantet overflade. Prisen på forarbejdet varierer meget fra projekt til projekt, så det er svært at give et skøn på det.

På en flydespartlet overflade kan man lægge Forcrete uden net og derved komme ned i pris. Et større gulv på 100m2+ koster normalt ca. 1100kr-1200kr/m2 inkl. moms, et mindre gulv på omkring 15m2 ligger normalt omkring 2000kr/m2 inkl. moms. Begge priser er inklusive materiale og arbejde, men det er et skøn over prisen.

For at gulvet bliver så hårdt og stærkt som muligt, anbefaler vi at bruge armeringsnet og et ekstra baselag. Det er ikke et krav, medmindre der skal lægges fliser, men det giver ekstra beskyttelse mod revner.

Kontakt en af vores partnere for at få en nøjagtig pris på dit projekt.

Microcement Golv beige
Microcement golv kok gratt
FORDELE VED MICROCMENT PÅ GULVE
  • Hurtigere og nemmere at påføre end betonggulve.
  • Kan lægges direkte på flere eksisterende overflader som f.eks. fliser og klinker på badeværelset.
  • Påføring kræver ikke tunge maskiner eller værktøjer som ved massiv beton.
  • Mindre arbejde, lavere omkostninger, mindre tid.
  • Mikrocement er lettere end betonggulve – ingen øget strukturel belastning på bygningen.
  • Mikrocement opbygger kun 2-3 mm, så der er ikke behov for at skifte døre, fodlister osv.
  • Kan anvendes i alle rum, mikrocement på øverste etage påvirker ikke gulvets vægt.
  • Mikrocement sprækker ikke som betonggulve.
  • Mikrocement fås i flere forskellige strukturer og farver.
  • Meget slidstærkt.