MICROCEMENT KURSUS

VIL DU LÆRE AT ANVENDE FORCRETE?

Vores kurser i Forcrete microcement bliver mere og mere efterspurgte i takt med, at populariteten for microcement vokser. Flere og flere forstår, at der er forskel på microcement, og at det ikke er det nemmeste at påføre. Alle typer af microcement påføres på forskellige måder, derfor sælger vi kun vores produkter til virksomheder, der har deltaget i en kursus med os eller producenten Forcrete.

I må gerne medbringe prøver fra jeres nuværende leverandør, så I kan se og føle forskellen på stedet.

Vores kurser afholdes i øjeblikket på vores faciliteter i Lund, Sverige, ca. 45 minutter fra København. Vi tilbyder i øjeblikket kun Forcrete kurser til virksomheder, der allerede er aktive inden for microcement. Kurserne vil være gratis, indtil vi har en lokal i København. Vi har lang erfaring med microcement og har uddannet ca. 500 virksomheder i påføring af microcement, hvilket gør os til en af Skandinaviens største uddannelsesudbydere inden for microcement.

Hvis I har en lokal, som vi kan benytte, kan vi efter omstændighederne komme og afholde et kursus på jeres lokation.

Skulle I have behov for at rejse en længere strækning for at deltage i et kursus i Lund, plejer vi at kunne finde en løsning for at kompensere jer for rejsen.

Kurset afholdes på svensk/engelsk med lidt dansk indslag, hvor det er nødvendigt, og alt efter hvad der passer jer bedst.

Vores mikrocementkurser er primært praktiske, hvor vi går igennem størstedelen af teorien i forbindelse med påføringen. På kurset får I mulighed for at prøve vores forskellige materialer og lære, hvordan de påføres bedst muligt. Dagen slutter ikke, før I føler, at I har haft tilstrækkelig med tid til at teste materialet.

Vi forventer, at I allerede har grundlæggende kendskab til, hvordan man påfører mikrocement. Dette er nødvendigt for at kunne dække alt det, vi ønsker at vise på kun én dag.

Grundlæggende viden om Forcrete. Fordele ved produktet, arbejdsmetoder, anvendelse, tørretider, arbejdstider, anvendelsesområder, forskellige systemer, overfladebehandlinger, osv.

Applikationsfaser og teknikker. Grundlæggende, påføring, slibning, lakering, osv.

Arbejdsområder. Viden om hvordan mikrocement anvendes på forskellige overflader og områder.

Praktisk arbejde. Påføring af cement på gulve og vægge.

Tekniske spørgsmål besvares af en ekspert på området. På vores kurser får I svar på alle de spørgsmål, I kan tænke jer om vores mikrocement. Skulle vi mod forventning ikke kunne besvare dit spørgsmål, finder vi svaret via producentens laboratorium.

mulighed for at se de tekniske egenskaber ved vores forskellige produkter. Hvis I medbringer prøver fra jeres nuværende leverandør, er I velkomne til at medbringe dem til sammenligning på stedet.

FORESTÅENDE KURSER

Privatkurser i andre byer kan bookes efter aftale.

Lund: Fredag – 15 december

Lund: Mandag – 29 januar

Lund: Mandag – 19 februar

Lund: Fredag –  8 marts 

HVAD KOSTER EN MIKROCMENTKURS?

Privatkursus – Vi afholder kurser på din placering for 3000 kr ekskl. moms, dette gælder for kurser med mindst 4 deltager og højst 6 deltager.

Indsend din interesseanmeldelse.

Du vil modtage mere information og en tilmeldingsformular til vores kurser.

microcement kurser

Indsend din interesseanmeldelse.

Du vil modtage mere information og en tilmeldingsformular til vores kurser.

DESIGNCEMENT SYD AB

Adresse:

Høstbruksvægen 12d

Lund

Telefon:

Er du arkitekt eller byggeleder og har spørgsmål om kurser?

Kontakt – Tomas Martinsson: +46 10-3447470

For tekniske spørgsmål, prøv venligst vores “Ofte stillede spørgsmål” funktion for at få svar med det samme, eller send en e-mail til info-e-mailen nedenfor.

Email:

Spørgsmål vedrørende applikatører, partnere, priser m.m. –

info@designcement.se

Spørgsmål vedrørende samarbejde, kurser, større projekter m.m. 

Tomas.Martinsson@designcement.se