FORCRETE MICROCEMENT

FORCRETE - DEN HÅRDESTE MICROCEMENT

Forcrete er en meget eksklusiv microcement med unikke egenskaber og utrolig styrke. Det særlige ved Forcrete er, at den er vandtæt uden overfladebehandling. Hvis I skulle beskadige forseglingen, vil eventuelt vand derfor ikke efterlade misfarvninger, som det ofte sker med de fleste andre typer microcement. Lignende produkter på markedet er ofte baseret på harpiks (gips) i stedet for cement, en færdigblandet microcement baseret på harpiks giver ofte en meget plastisk følelse. Vi anbefaler jer at sammenligne Forcrete og vores andre produkter med de færdigblandede varianter; vi er overbeviste om, at I ikke vil vælge det plastiske udseende.

Forcrete er specielt udviklet til miljøer med ekstra hård slidbelastning. I dette produkt har vi kombineret den fremragende præstation fra vores microcement med den ekstreme hårdhed fra epoxien. I modsætning til traditionel microcement kan overfladen også poleres som poleret beton og påføres med mere struktur, også i badeværelset. Resultatet er en sømløs belægning med en meget høj præstation og modstandsdygtighed over for slid, væsker og høj trafik.

Forcrete kan fås i en af vores standardfarver eller specialbestilles i valgfri farve. De anvendte strukturer er: XT, Coarse, Medium og Fine. Coarse er vores mest populære produkt.

Forcrete microcement er kun til professionel brug og sælges derfor kun til certificerede partnere.

Alle produkter kan bruges både på vægge og gulve.

 

ANVENDELSESOMRÅDE

Gulve, vægge, badeværelser, køkkener, bordplader, håndvaske, møbler, indendørs, lodrette og vandrette overflader.

forcrete-microcement-köksgolv
Microcement badeværelse

HVORFOR VÆLGE FORCRETE?

Hvad gør Forcrete bedre end andre microcementer?

Forcrete blev grundlagt med ét mål for øje: At levere installatører og brugere en premium kvalitet, ekstremt holdbar microcement, der er 100% vandtæt FØR påføringen af forseglingsmidler. Dette betyder ingen mørke vandmærker og mislykkede badeværelsesinstallationer. Vi tilbyder yderst innovative produkter og systemer, der er førende på markedet. I modsætning til traditionel microcement kan overfladen også poleres som poleret beton og påføres med mere struktur, selv i badeværelser. Resultatet er et sømløst beklædningslag med en meget høj ydeevne og modstandsdygtighed over for slid, væsker og høj trafik.

Med mange års erfaring i branchen har vi testet adskillige typer af microcementer. Problemet har længe været, at microcementen bliver misfarvet af vand, hvis forseglingen bliver beskadiget. For at undgå dette har flere producenter tilsat mere og mere plast for at skabe et produkt, der ikke bliver misfarvet. Desværre har det resulteret i produkter, der ser ud som plastikmåtter. Med Forcrete får I derimod et produkt, der ser ud og føles som sten, uden at det kan blive misfarvet af vand. Det er en helt unik microcement. Den er desuden hårdere og mere slidstærk end nogen cement, vi tidligere har testet, og det er mange.

Hvis en traditionel microcement kun forsegles med en tynd polyuretanlak og denne lak beskadiges, vil microcementen blive misfarvet, også af vand. Hvis man passer godt på en traditionel microcement, som man skal, behøver dette ikke at være et problem, men en uheldig situation kan nemt opstå. Færdigblandede microcementer er ofte meget bløde og ser plastikagtige ud. Dette medfører, at de let bliver mærket af selv den mindste påvirkning. Vores tests har vist, at kun meget få af dem er vandtætte, på trods af hvad de markedsfører sig som.

Mange produkter sælges på markedet til håndværkere og private uden den rette viden. Dette resulterer i dårligt udførte arbejder.

Det er vigtigt at forstå, at microcement kun er et materiale, ikke et mærke. Der findes mange forskellige mærker af microcement af varierende kvalitet. Alle hævder, at deres produkt er det bedste på markedet, hvilket gør det svært for dig som kunde at vide, hvem du skal stole på. Vi beder jer derfor om at sammenligne Forcrete med enhver anden produkt på markedet. Hvis I gør det, er vi sikre på, at I vil vælge Forcrete. I vil ikke høre nogen andre opfordre jer til at sammenligne deres prøver og materialer med vores. Der er en grund til det…

Læs mere om fordele og ulemper her.

STRUKTURER

forcrete-microcement-course

FORCRETE – COARSE

Forcrete Coarse er vores mest populære overfladebehandling. I materialet kan man se ballasten, hvilket giver en naturlig og mere stenet fornemmelse end andre typer microcement. “Coarse” kan påføres for at opnå en mere rolig følelse med lidt grovere struktur eller en mere livlig finish med glat struktur. Med forskellige påførings- og slibeteknikker kan man opnå forskellige typer finish på produktet. Med coarse får man et meget slidstærkt produkt, der egner sig til alle overflader i hjemmet, men også i offentlige områder med høj trafik.

forcrete-microcement-medium

FORCRETE – TROWEL X

Trowel X påføres som en almindelig microcement, mønsteret skabes derefter med en “power-trowel”, en maskine der normalt bruges til at glatte beton. På denne måde skaber vi et mønster lignende en slebet betonplade. Overfladen kan derefter poleres op for at skabe en finish lignende poleret beton eller lakeres med en mat lak for dem, der foretrækker det. Trowel X er en meget populær finish til større gulvområder.

 

forcrete-microcement-smooth

FORCRETE – SMOOTH

En meget fin produkt uden synlig ballast. Smooth kan påføres med mange forskellige teknikker og dermed skabe flere forskellige indtryk med mere eller mindre liv i overfladen. For en glat finish med lidt mere liv påføres den oven på en struktureret “coarse”. Vælger man derimod at lægge den sammen med “medium”, bliver overfladen glat, men mere rolig. Velegnet til vægge, gulve, bordplader osv. i hjemmet.

forcrete-microcement-smooth

FORCRETE – MEDIUM

Forcrete Medium er en produkt med meget små sten i materialet. Medium giver en homogen følelse med lidt mindre liv end f.eks. smooth. I modsætning til “smooth” er strukturen fra basen ikke så synlig, hvilket bidrager til den mere rolige følelse. Små områder opleves ofte meget homogene med dette produkt. Velegnet til vægge, gulve, bordplader osv. i hjemmet.

Industrial-XL

FORCRETE – XT

Forcrete XT er udviklet som en grundlæggende produkt, men kan også bruges som en slutfinish. Microbase XT er vores groveste, hårdeste og mest slidstærke produkt fra Forcrete. Den giver en meget grov og lidt mere homogen følelse end vores andre produkter. Dens grovhed kan gøre den svær at rengøre på indendørs gulve. XT bruges primært, når man ønsker en grovere finish med mere skridsikkerhed, f.eks. på en udendørs trappe eller en indgang udendørs.

FARVER

Vi har cirka 30 standardfarver med Forcrete. Har I en farvekode, I gerne vil matche? Ingen problem, vi kan bestille den ønskede farvekode fra fabrikken. Mere information om farver og strukturer kan findes her.

Forcrete-microcement-feather1

Feather 1

Forcrete-microcement-feather2

Feather 2

Forcrete-microcement-feather3

Feather 3

Forcrete-microcement-fossil1

Fossil 1

Forcrete-microcement-fossil2

Fossil 2

Forcrete-microcement-fossil3

Fossil 3

Forcrete-microcement-smoke1

Smoke 1

Forcrete-microcement-smoke2

Smoke 2

Forcrete-microcement-smoke3

Smoke 3

Forcrete-microcement-wolf1

Wolf 1

Forcrete-microcement-wolf2

Wolf 2

Wolf 3

Wolf 3

Forcrete-microcement-Pearl

Pearl

Forcrete-microcement-Pistachio

Pistachio

Forcrete-microcement-seaweed

Seaweed

Forcrete-microcement-midnight

Midnight

VORES OVERFLADEBEHANDLINGER

Der findes flere forskellige teksturer og overfladebehandlinger, der giver hver farve ekstra variation.

Forcrete er 100% vandtæt allerede inden lak, hvilket betyder, at den ikke kræver en lige så slidstærk lak for at give en stærk beskyttelse. Dette gør, at materialet føles mere naturligt og får en mere stenet fornemmelse. Det unikke ved Forcrete microcement er, at man kan polere overfladen og dermed opnå en finish meget lig poleret beton.

De mest almindelige alternativer til Forcrete er:

– Forshield 2kwb – Vandbaseret polyuretanlak

– Monoseal – 1-komponentlak, der poleres til en overflade lignende poleret beton eller stucco.

ALMINDELIGE SPØRGSMÅL OM FORCRETE MICROCEMENT

Forcrete er den mest eksklusive microcement på markedet. Den er hårdere, mere slidstærk og ser mere naturlig ud end traditionelle typer af microcement. Den tåler vand i sig selv uden at se ud som en plastikbelægning, hvilket desværre er tilfældet med mange typer af microcement. Oftest opfattes prisforskellen over en hel renovering som relativ lille. For en lidt højere pris får I en microcement, der vil holde bedre og se bedre ud end dens konkurrenter. Vi anbefaler altid vores kunder at sammenligne Forcrete med andre typer af microcement og derefter træffe en beslutning. Det er kun jer som kunde, der kan afgøre, om forskellen er værd at investere i. Vores erfaring med forskellige produkter er, at kunderne både ser og forstår forskellen bedre, når de har set forskellen mellem Forcrete og en traditionel microcement.

Læs mere om fordele og ulemper her.

Prisniveauet afhænger af de typer af overflader, du skal arbejde med, hvilken type microcement du sammenligner med, samt selvfølgelig valget af håndværker. De fleste af vores samarbejdspartnere ligger ret tæt på hinanden i pris, da det tager dem omtrent lige lang tid at udføre projekterne. Her er nogle skønnede priseksempler på forskellen sammenlignet med en traditionel microcement:

For en bordplade udgør materialeomkostningerne ikke en stor del af prisen, hvilket gør prisen på bordpladen heller ikke så høj. Forskellen på en bordplade på ca. 5m² ligger normalt på ca. 2-3000 kr inkl. moms sammenlignet med en traditionel microcement. Forskellen skal betragtes som relativ lille i forhold til det resultat, der opnås.

I et badeværelse udgør materialeomkostningerne en større del af prisen. Ser man på den samlede pris for renoveringen, er det dog sjældent en stor ekstra udgift for at få et mere holdbart og eksklusivt badeværelse. Med en traditionel microcement oplever mange desværre problemer efter en tid, og den ekstra omkostning for Forcrete betyder, at du vil undgå dette. Forskellen i pris for et normalt stort badeværelse ligger normalt på ca. 300 kr/m², dvs. 6000-9000 kr inkl. moms i alt for materiale og arbejde. Set i lyset af fordelene ved Forcrete samt omkostningerne ved at renovere et badeværelse er det normalt en relativt lille sum.

På større gulvarealer bliver prisforskellen naturligvis større, da materialeomkostningerne udgør en større del af prisen. På glatte, solide overflader kan man lægge uden armering og med et lag mindre, hvilket resulterer i en prisforskel på 100-200 kr/m² for materiale og arbejde på et færdigt gulv. Vi anbefaler altid at bruge net for at opnå en så holdbar overflade som muligt, men det er ekstremt sjældent, at der opstår problemer selv uden armeringsnet. Den samlede prisforskel afhænger af størrelsen på overfladen.

For mere information om priser, læs mere under priser eller udfyld dine mål i vores tilbudsskabelon.