HVAD ER MICROCEMENT?

Microcement er et tyndt cementbelægning baseret på cement, vandbaserede harpikser, tilsætningsstoffer og mineralpigmenter. Microcement kaldes også designcement, mikrobeton eller mikrotopping. Det er altså ikke forskellige produkter, bare forskellige navne. Microcement er kun 2-4 mm tykt, så det påvirker hverken konstruktionen eller eksisterende lister og døre med sin vægt eller tykkelse. Derfor er microcement et meget godt materiale til renovering af eksisterende overflader.

 

HVOR KAN MAN BRUGE MICROCEMENT?

Det Det er muligt at bruge microcement både indendørs og udendørs på både små bordplader og gulve i offentlige områder på flere hundrede kvadratmeter. Det mest almindelige anvendelsesområde er dog i badeværelsesrenoveringer eller som erstatning for betongulve i nybyggeri. Den færdige overflade giver også et eksklusivt og sømløst udseende med mange valgmuligheder.

Vi bruger Forcrete, som er den hårdeste og mest slidstærke microcement på markedet. Med Forcrete microcement har vi taget mulighederne og fordelene ved microcement til et nyt niveau. Vi har produkter til stort set alle underlag. Du kan læse mere om, hvilken microcement der passer bedst til dit projekt, under de forskellige “produkter”. Du kan også læse mere om, hvilken microcement der er bedst egnet til “badeværelser”, “gulve”, “køkkener” eller “andre anvendelsesområder” på de respektive sider.

Rum med vägg i ljusgrå microcement som matchar inredningen av bord, stolar och lampor i förgrunden.

7 GRUNDE TIL AT BRUGE MICROCEMENT

  1. Tidsbesparende – Et standard projekt med microcement tager normalt 5-7 dage. Med den hurtigste cement kan man færdiggøre en overflade på blot 2 dage fra en jævn base.
  2. PrisEn renovering med microcement koster ofte omkring 1/3 af prisen for en renovering fra bunden. Den største del af omkostningerne spares ved at undgå at rive alt ned og genopbygge det fra bunden. 
  3. Miljø – Ved at bevare jeres eksisterende overflade i stedet for at rive og smide noget væk, der fungerer, sparer I en masse unødig forbrug af byggematerialer.
  4. Vedligeholdelse – Vedligeholdelse – Microcement giver en let rengørelse af overfladen uden fuger og samlinger, der opsamler støv og snavs.
  5. Moderne – Vi har produkter til enhver smag; hvad der passer til den ene kunde, passer ikke nødvendigvis til den anden. Med microcement skaber vi overflader med den farve, følelse og struktur, du ønsker.
  6. Holdbart – Forcrete er utroligt slidstærk og desuden 100% vandtæt, selv uden lak.
  7. Nahtlos – Store overflader uden fuger og samlinger giver en eksklusiv følelse, som er svær at opnå med andre materialer. At det samtidig gør overfladen nem at rengøre, er selvfølgelig en bonus.

DESIGNCEMENT – STRUKTUR, FARVE OG OVERFLADEBEHANDLING

Da vi har et meget bredt udvalg af farver og strukturer, kan vi altid finde et produkt, der tiltaler vores kunder. Med vores microcement kan vi skabe alt fra glatte overflader med masser af liv og uden struktur til en grovere overflade, der ligner en mere rustik puds. Mængden af liv og følelsen i materialet afhænger af håndværkeren, temperaturen, luftfugtigheden osv. Sammen med forskellige farver og overfladebehandlinger er det kun din fantasi, der sætter grænserne. Har du en farvekode, du gerne vil matche? Det er helt muligt at bestille Forcrete i en valgfri RAL-kode og de fleste NCS-koder.

DESIGNCEMENT – CERTIFICEREDE HÅNDVÆRKERE

Även Selvom hver overflade med microcement bliver unik, anbefaler vi altid at ansætte en certificeret samarbejdspartner for det bedste resultat. Vi har uddannet over 500 virksomheder og har dermed et af Skandinaviens største netværk af certificerede samarbejdspartnere. Det betyder, at intet projekt er for stort for os, og da mange af disse virksomheder primært arbejder med microcement, er både de og vores produkter velafprøvede.

For at vores kunder kan opnå det bedst mulige resultat, sælger vi kun Forcrete til vores certificerede håndværkere. Alle vores certificerede virksomheder har gennemgået en kursus hos os og ved derfor, hvordan de skal anvende vores cement for at opnå det bedst mulige resultat.

Vil du lære at påføre microcement? Tilmeld dig en af vores kurser, mere information kan findes under “kurser”.

Inspiration til vores projekter kan findes under “inspiration” eller på vores Instagram – designcement.se.

MICROCEMENT ER LET AT RENGØRE

Uanset om du har valgt at bruge microcement på gulve, vægge eller fliser, er det meget nemt at vedligeholde. Microcement er meget let at rengøre fra snavs og bakterier, da du kan skabe en glat overflade uden nogen svært tilgængelige områder. Vi anbefaler at bruge en fugtig klud med en skånsom og pH-neutral rengøringsmiddel. Undgå at bruge slibende eller aggressive rengøringsmidler, da disse kan beskadige overfladen. Med korrekt pleje og vedligeholdelse kan microcementen på fliser og klinker se ud som ny i mange år. Brug vores “renovator” for øget beskyttelse og nyt glans i produktet..

HVAD KOSTER MICROCEMENT?

Prisen på microcement varierer meget afhængigt af størrelse, overflade, valg af materiale osv. Den bedste måde at få en omtrentlig pris på dit projekt er at udfylde vores tilbudsformular, som giver dig en omtrentlig pris på bare få minutter. Tilbudsformularen fungerer bedst på overflader over ca. 10-15m2. Mindre overflader afhænger meget af, hvor projektet er placeret osv., da tørretiderne kan være en udfordring for en håndværker. Forcrete er ikke det billigste produkt på markedet, men når du sammenligner udseendet og styrken med dets konkurrenter, vil du bemærke forskellen. Læs mere om forskellige prisforslag under “priser” her på hjemmesiden.

Gratis tilbud

Kontakt os for en gratis tilbudsanmodning. Vi er her for at hjælpe dig!

Microcement Gulv
Microcement badeværelse

GRATIS TILBUD

Kontakt os for en gratis tilbudsføring. Vi på Designcement er klar til at hjælpe dig!

SPØRGSMÅL? KONTAKT OS!

Er I usikre på noget, så kontakt os hos Designcement eller en af vores certificerede partnere, og vi hjælper jer med at afklare eventuelle spørgsmål.