LUNA PLASTER – DEKORATIV MICROCEMENT

Luna-Plaster er en miljøvenlig dekorativ microcement til vægge. Den kan kun påføres vægge og findes i varianterne Rockplaster og Earthplaster. 

Rockplaster er en meget brugervenlig 1-komponent cement. Dens hurtige påføring gør den optimal til store dekorative overflader. Earthplaster er en helt miljøvenlig lerputs, overfladen behandles med en 1-komponent lak for at bevare et grønt produkt fra første til sidste lag.

Lunaplaster fås i en af vores standardfarver eller kan specialbestilles med den ønskede farvekode. De anvendte strukturer er: Nature eller Rustic.

Alle Luna-produkter kan kun anvendes på vægge.

 

BRUGSOMRÅDE

Vægge

 

PRISER

Luna er en meget tidsbesparende produkt og ligger derfor lavere i pris pr. kvadratmeter end en traditionel microcement. Fra en glat overflade koster den ca. 750-900 kr/m² inkl. moms på større områder.

Læs mere om forskellige priseksempler under microcementpriser.

microcement Vægge
Industrial-XL
Industrial-XL

LUNA ROCKPLASTER - NATURE / RUSTIC

Luna Rockplaster er vores mest populære dekorative cement. “Nature” giver en lidt mere glat finish end “Rustic”, hvilken man foretrækker, er en smagssag. Rockplaster er et mere holdbart produkt end Earthplaster, hvilket gør den mere velegnet til offentlige miljøer.

Kun til vægge.

forcrete-microcement-smooth
forcrete-microcement-smooth

LUNA EARTHPLASTER - NATURE / RUSTIC

Luna Earthplaster er en puds helt uden miljøskadelige tilsætningsstoffer. Dets opbygning gør den til et meget miljøvenligt alternativ for dekorative overflader; dens miljøvenlige opbygning gør den blødere og mere følsom end traditionelle microcementer. Med “Rustic” kan vi skabe meget struktur og dybde i overfladen, med “Nature” skaber vi en glattere, men meget naturlig finish.

Kun til vægge.

FARVER

Luna har som standard et lidt snævrere farveudvalg, men kan blandes efter ønsket RAL-kode fra fabrikken.

Forcrete-microcement-feather1

Feather 1

Forcrete-microcement-feather2

Feather 2

Forcrete-microcement-feather3

Feather 3

Forcrete-microcement-fossil1

Fossil 1

Forcrete-microcement-fossil2

Fossil 2

Forcrete-microcement-fossil3

Fossil 3

Forcrete-microcement-smoke1

Smoke 1

Forcrete-microcement-smoke2

Smoke 2

Forcrete-microcement-smoke3

Smoke 3

Forcrete-microcement-wolf1

Wolf 1

Forcrete-microcement-wolf2

Wolf 2

Wolf 3

Wolf 3

Forcrete-microcement-Pearl

Pearl

Forcrete-microcement-Pistachio

Pistachio

Forcrete-microcement-seaweed

Seaweed

Forcrete-microcement-midnight

Midnight

VORES OVERFLADEBEHANDLINGER

Der findes flere forskellige teksturer og overfladebehandlinger, der giver hver farve ekstra variation.

 

Rockplaster kan behandles med enten Monoseal eller Forshield, afhængigt af den miljø, produktet anvendes i. I en offentlig miljø anbefaler vi Forshield, mens Monoseal også fungerer fint i hjemmemiljøet. Earthplaster er en følsom produkt, uanset om man bruger Monoseal eller Forshield. Ved at bruge Monoseal bevarer man et miljøvenligt produkt, derfor anbefales det sammen med Earthplaster.

 

De mest almindelige alternativer til Forcrete er:

 

Forshield 2kwb – Vandbaseret polyuretanlak

 

Monoseal – 1-komponentlak, der poleres til en overflade lignende poleret beton eller stucco.

VANLIGA FRÅGOR OM LUNA PLASTER

Luna er et miljøvenligt produkt, der giver en meget naturlig følelse på overfladen. Med mindre liv opnår man en rolig og harmonisk finish på overfladerne. Dens brugervenlighed og færre lag betyder, at man kan færdiggøre en væg på kortere tid, dvs. billigere end traditionel microcement.

Nej, Luna er en blødere produkt og kan derfor kun bruges på vægge. På vægge er det vigtigere, at produktet er fleksibelt end hårdt, derfor er det helt perfekt til vægge.