MICROCEMENT KØBENHAVN

MICROCEMENT KØBENHAVN

Søger du efter Microcement i København? Designcement er eksperter i microcement og har uddannet adskillige appliceringsvirksomheder i København og Storkøbenhavn samt i resten af Danmark. Med vores brugervenlige kort kan du nemt søge efter microcement i Københavns centrum eller i dit specifikke område. Flere af vores svenske virksomheder arbejder både i Danmark og resten af Skandinavien, hvis projektets størrelse tillader det. Vi tilbyder uddannelser til danske virksomheder og er førende inden for microcement i Skandinavien. Kontakt vores certificerede partnere, så viser de dig prøver og hjælper vores kunder med deres microcementprojekter.

København er førende inden for trends, design og indretning. Derfor er det ikke overraskende, at microcement har fået solidt fodspor her og vokser hurtigt. Leder du efter et slidstærkt materiale, der passer til de fleste typer miljøer? Kontakt en af vores partnere, og de vil hjælpe dig med priser, prøver og mere.

Vi vil gerne understrege, at ikke al microcement er ens. Vi anbefaler kraftigt at se store prøver inden et projekt, så du kan føle og sammenligne produkterne. Vi tilbyder alt fra hurtig microcement til dekorative overflader, Luna Rockplaster, til den hårdeste og mest holdbare microcement, Forcrete Microcement. Afhængigt af anvendelsesområdet passer den ene muligvis bedre end den anden. Vi har en microcement for enhver smag.

Vi opfordrer dig til at sammenligne vores produkter med konkurrenternes. Vi er sikre på, at du vil se og mærke forskellen på vores og andres produkter.

Med vores ca. 500 uddannede virksomheder har Designcement det førende netværk af certificerede appliceringsvirksomheder i Skandinavien. Derfor er vores muligheder for at udføre projekter i alle størrelser og over hele landet store. Tøv ikke med at kontakte os for at få mere at vide om Designcement eller for at komme i kontakt med din microcementapplicator i København.

5 GRUNDE TIL HVORFOR EN RENOVERING MED MICROCEMENT KAN VÆRE ET KLOGT VALG:

Tidsbesparelse: En microcementrenovering tager normalt kun 5-8 dage at gennemføre, hvilket er betydeligt kortere end en omfattende badeværelsesrenovering.
Økonomisk: Ved at påføre microcement på eksisterende overflader som fliser, undgår man omkostningerne ved nedrivning og genopbygning fra bunden, hvilket gør det til et meget omkostningseffektivt alternativ.
Miljøhensyn: I stedet for at rive ud og kassere fuldt funktionsdygtigt materiale, bevares den eksisterende struktur og påføres blot et nyt lag microcement.
Let at vedligeholde: Overflader med microcement giver en fugeløs og let at vedligeholde overflade, hvilket er en stor fordel i forhold til fliser, hvor snavs sidder fast i fugerne og hurtigt giver et beskidt indtryk.
Tidsløse resultater: Med microcement kan man skabe overflader med forskellige strukturer, fornemmelser og farver, hvilket giver mulighed for at skabe en unik og personlig overflade, der passer til ens hjem og personlige stil.

microcement-göteborg

HVAD ER MICROCEMENT?

Når du vælger en type microcement, er det vigtigt at huske, at det ikke er et brand, men et byggemateriale. Der er betydelige forskelle i udseende, egenskaber og kvalitet mellem forskellige typer af microcement. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette type til dine behov.

Hvis du ønsker en hård og utroligt slidstærk microcement, der kræver mindre vedligeholdelse, skal du vælge Forcrete. Hvis du skal skabe store dekorative vægge med en stenet finish, skal du vælge Rockplaster.

Det absolut vigtigste skridt ved valg af microcement er at sammenligne udseende, fornemmelse og holdbarhed, når du træffer din beslutning. At vælge den billigste mulighed bliver ofte dyrt i sidste ende, da der ofte opstår problemer over tid.

FIND EN CERTIFICERET MICROCEMENT-APPLIKATØR I KØBENHAVN MED DESIGNCEMENT.

Vi har sandsynligvis det største netværk af uddannede virksomheder i Skandinavien, hvilket gør os i stand til at påtage os projekter af enhver størrelse i hele regionen. På kortet kan du se nogle af vores partnere i København, du kan også besøge “Find applicator”. Bemærk, at alle applicatorer på vores hjemmeside er aktive med vores microcement og har gennemgået vores certificeringskurser. Kontakt os for mere information om microcement, prøver og projekter i København og omegn.

SPØRGSMÅL? KONTAKT OS!

Har I nogen overvejelser eller spørgsmål? Lad os hjælpe jer!

GRATIS TILBUDSFORSPØRGSEL

Kontakt os for et gratis tilbud.

Vi hos Designcement er her for at hjælpe dig!

HVORDAN BRUGES MICROCEMENT?

Microcement i køkkenet
Microcement er normalt et populært valg til køkken gulve. Overfladen er uden fuger og nem at rengøre, hvilket gør den ideel til denne type område. Hvis man vælger at bruge microcement på bordplader, kan det dog blive en dyr løsning, især hvis man har en mindre bordplade eller hvis håndværkeren har andre projekter samtidig, som kan påvirke prisen. Men hvis man har en længere bordplade uden samlinger og kombinerer den med en matchende bagvæg eller gulv, kan det skabe en imponerende effekt.

For at opnå den bedste slidstyrke på bordplader og bagvægge anbefaler vi at bruge Forcrete.

Læs gerne mere om vores anbefalede produkter til køkkenet!

Microcement på gulvet

Opdag fordelene ved at bruge microcement, når det er tid til at renovere gulvet. Skab store sømløse overflader, der giver et moderne og sammenhængende udtryk samtidig med, at det er holdbart og har en lang levetid. Derudover er den fugløse overflade nem at rengøre.

Vi tilbyder flere produkter, der fungerer godt på gulve, men forskellige forudsætninger og præferencer afgør, hvilken der er bedst for jer. For dem, der ønsker følelsen af et poleret betongulv, anbefaler vi Trowel X fra Forcrete – den eneste microcement, der kan genskabe denne fornemmelse.

Lær mere om vores anbefalede produkter til gulve og find den perfekte løsning til dit gulv!

Microcement på møbler 

Microcement på møbler er en meget god og holdbar løsning, især set fra et miljø- og bæredygtighedsperspektiv. Når vores fokus på genbrug øges, kan en restaurering af et kedeligt gammelt bord til et nyt og frisk microcementbord være en fremragende løsning. Møbler er normalt relativt dyre at restaurere, da de ofte er lidt mindre og har mange vinkler osv. 

For at gøre det til en omkostningseffektiv såvel som miljøvenlig løsning kræves der en lidt større volumen. Dette gøres ofte for hoteller, restauranter eller andre miljøer, hvor flere møbler kan laves på én gang. Indbyggede skabe eller møbler med microcement er meget flot, men meget tidskrævende.

Microcement badeværelser

Microcement er et glimrende valg til renovering af badeværelser, da det kan påføres direkte på fliser, klinker eller plastikgulve. Selvom det er muligt at lægge microcement ved en totalrenovering fra bunden, kommer de økonomiske fordele ved microcement ikke helt til deres ret. At renovere badeværelset med microcement er dog den mest omkostningseffektive løsning for at få et kedeligt badeværelse til at se nyt og friskt ud igen. Ved brug af microcement til badeværelsesrenovering er det vigtigt, at det eksisterende badeværelse er i god stand, medmindre man renoverer det helt fra bunden.

BRUG ALTID en microcement, der er vandfast uden lak. Risikoen for problemer på lang sigt mindskes markant.

Udforsk vores anbefalede produkter til badeværelset og find den perfekte løsning til din badeværelsesrenovering!

HØJKVALITETS MICROCEMENT

MICROCEMENT KØBENHAVN

Microcement er et stadig mere populært produkt til både renovering og nybyggeri. Det bruges ofte som erstatning for traditionelle materialer som betongulve, ved badeværelsesrenoveringer eller til store bordplader. Den færdige overflade giver et eksklusivt udseende, der er let at rengøre og vedligeholde, primært på grund af manglen på samlinger, hvor snavs kan sætte sig fast. Vi er konstant på udkig efter nye produkter og vælger kun dem, vi mener har noget specielt at tilbyde.

 

HVILKEN CEMENT SKAL JEG BRUGE?

Afhængigt af hvilket materiale man vælger, kan man opnå alt fra en glat overflade uden struktur til en grov overflade, der minder om grovere puds. Ved anvendelse af microcement er der mulighed for at skabe betonoverflader i ønskede farver og med flere forskellige overfladebehandlingsmetoder. Resultatet og udseendet påvirkes ikke kun af valget af materiale, men også af håndværkeren, temperatur, luftfugtighed og andre faktorer. Hver overflade bliver derfor unik. Når microcementen har hærdet, får man en hård betonoverflade med mere eller mindre liv og struktur.

For at se microcement i København anbefaler vi, at du kontakter en af vores partnere og anmoder om prøver.

Vil du have en microcement med høj hårdhed og slidstyrke? Så er Forcrete det oplagte valg. Forcrete er epoxybaseret, hvilket giver den en utrolig hårdhed og 100% vandbestandighed. Det tager dog længere tid at anvende, da tørretiden er længere, normalt 4-6 dage. Forcrete kan fås i forskellige strukturer og farver og kan farves efter valgfri RAL-kode. Dens naturlige og ubehandlede udseende er en anden fordel, og med Trowel X-finish kan du skabe overflader, der ligner polerede betongulve uden de negative aspekter. Forcrete er lidt dyrere end andre produkter på grund af dens højere materialeomkostninger og længere anvendelsestid.

Ønsker du at dække store vægflader uden for vådrummet, så anbefaler vi Luna Rockplaster. Dens brugervenlighed og korte tørretider gør den til en af de mest omkostningseffektive microcementer på markedet. Dens prismæssige konkurrenter er ofte farvede spartelmasser, som ikke kan sammenlignes med udseendet fra Rockplaster. Som altid anbefaler vi, at du som kunde selv sammenligner de forskellige alternativer.

 

MICROCEMENT FOR PROFESSIONELLE

Designcement tilbyder kun salg til certificerede håndværkere, der har gennemgået kurser med os eller producenterne af vores produkter. Dette sikrer den højeste kvalitet af vores endelige resultater. For at undgå fejl i håndteringen er det vigtigt at bruge det rette produkt og følge korrekt påføringsteknik. Vi lægger vægt på vigtigheden af at vise prøver til kunderne for at give dem en reel fornemmelse af materialet. Vi anbefaler altid, at man ser og føler på materialeprøver inden et projekt for at undgå misforståelser om farve og struktur. Det er også vigtigt at vælge den rette applicator og sikre, at man er enig i projektets detaljer for det bedste resultat.

 

Vi har et af de største netværk af certificerede applicatorer, hvilket betyder, at vi kan udføre projekter i alle størrelser, både store og små, med microcement i København, Danmark og resten af Skandinavien. Vi minder om, at at vælge den billigste løsning ofte kan blive dyrere i længden.

 

MICROCEMENT KØBENHAVN – KONTAKT EN APPLIKATØR!

Vi håber, at vi har givet dig nyttig information om Microcement. Har du brug for at komme i kontakt med en microcementapplikator i København eller ønsker mere information om microcement, vores tidligere projekter i Københavnsområdet eller besøge en designcement-partner i København? Kontakt os gerne!

KORT OM KØBENHAVN

København er en pulserende by fyldt med imponerende arkitektur og innovativt design. Fra det ikoniske Rundetårn til moderne bygninger som BLOX, afspejler byen en blanding af historie og nutidens kreativitet. Udforsk Københavns mangfoldige kulturscene og nyd den smukke havnepromenade i Nyhavn.

Betong badrum slide pic 2 768x1024 1